Ontvangst - Les Féeries de Beloeil
18903
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18903,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Ontdek de retrospectieve video van de Féeries de Beloeil 2018!

26

Op 17 Augustus, zal het kasteel van Beloeil schijnen. Deze nacht zal door Luc PETIT georkestreerd zijn !

Komieken en goochelaars zullen hun bogen richten en duizend-en-een pijlen schieten, in een flamboyante barokke vuurwerkstijl, met jongleren en fantasmagorie

Het landschap zal meer dan ooit waar zijn met 300 artiesten, dansers, muzikanten en acteurs !

In de uitzonderlijke omgeving zullen we shows overal bekijken: in de lucht, op het water, onder je ogen en onder de melkweg !

Zwaardvechten, balletvoorstellingen, Neptunus duikshows, poppen, fantasieën en pantomimen, luchtmagie, paardenshows, gechoreografeerde dieren, koren onder de sterren, lichtgevende fantasieën, maanverlichte dansen… en de geweldige nachtshow zal met een onvergetelijk vuurwerk onder de sterren doorgaan.

Prijzen
Promoties*
KINDEREN ONDER 4 JAAR**

GRATIS

GRATIS

KINDEREN TUSSEN 4 EN 13 JAAR

26,50€

8,50€

TUSSEN 14 EN 20 JAAR

31,50€

13,50€

VOLWASSENEN VANAF 21 JAAR

46,50€

26,50€

WEES VOORZICHTIG, BOEK VROEG!
HET AANTAL PLAATSEN IS BEPERKT

* Promoties geldig tot en met 31 maart 2019.

** In het geval van kinderen jonger dan 4 jaar, zelfs als ze vrij zijn, moeten de tickets ook worden geboekt en afgedrukt.

Administratieve kosten van 1,50€ inbegrepen

10% korting op de aankoop van minimaal 10 tickets

 

Voor groepen van meer dan 50 personen, vraag een offerte aan via e-mail op info@nocturnales.be

Luc PETIT is een wereldberoemd artdirector, ontwerper en regisseur. Hij heeft samen met welbekende kunstenaars gewerkt zoals Jean Paul GAULTIER, Gérard DEPARDIEU, Franco DRAGONE, Jean-Michel JARRE, Jean ROCHEFORT, SHAKIRA, Emeli SANDE en Alicia KEYS.
Hij heeft ook een DISNEY CINEMA PARADE uitgevoerd en het verhaal van PETER PAN tijdens een internationale tournee opgericht. In 2015 liet hij de slag van Waterloo door zijn show INFERNO herleven.
Tal van zijn projecten hebben wereldwijd prijzen gewonnen, waaronder de bekroonde DECROCHER LA LUNE in 2017 in Los Angeles voor het bereiken van het hoogste niveau van uitmuntendheid in grote shows. Hij is ook de initiatiefnemer van Noël des Cathédrales, die tijdens Kerst feestdagen in veel Belgische steden optreedt.
Luc PETIT is een echte goochelaar in de podiumkunsten. Hij combineert alle disciplines en de meest innovatieve technische middelen. Elke show verrassent het publiek, met altijd een uitzonderlijke artistieke en menselijke benadering.