Ontvangst - Les Féeries de Beloeil
18461
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18461,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
26

Op 18 Augustus, zal het kasteel van Beloeil schijnen. Deze nacht zal door Luc PETIT georkestreerd zijn !

Komieken en goochelaars zullen hun bogen richten en duizend-en-een pijlen schieten, in een flamboyante barokke vuurwerkstijl, met jongleren en fantasmagorie

Het landschap zal meer dan ooit waar zijn met 300 artiesten, dansers, muzikanten en acteurs !

In de uitzonderlijke omgeving zullen we shows overal bekijken: in de lucht, op het water, onder je ogen en onder de melkweg !

Misschien komen we Gerald Watelet tegen, hij is een van de meest enthousiaste sponsor van het evenement.

Zwaardvechten, balletvoorstellingen, Neptunus duikshows, poppen, fantasieën en pantomimen, luchtmagie, paardenshows, gechoreografeerde dieren, koren onder de sterren, lichtgevende fantasieën, maanverlichte dansen… en de geweldige nachtshow zal met een onvergetelijk vuurwerk onder de sterren doorgaan.

Luc PETIT is een wereldberoemd artdirector, ontwerper en regisseur. Hij heeft samen met welbekende kunstenaars gewerkt zoals Jean Paul GAULTIER, Gérard DEPARDIEU, Franco DRAGONE, Jean-Michel JARRE, Jean ROCHEFORT, SHAKIRA, Emeli SANDE en Alicia KEYS.
Hij heeft ook een DISNEY CINEMA PARADE uitgevoerd en het verhaal van PETER PAN tijdens een internationale tournee opgericht. In 2015 liet hij de slag van Waterloo door zijn show INFERNO herleven.
Tal van zijn projecten hebben wereldwijd prijzen gewonnen, waaronder de bekroonde DECROCHER LA LUNE in 2017 in Los Angeles voor het bereiken van het hoogste niveau van uitmuntendheid in grote shows. Hij is ook de initiatiefnemer van Noël des Cathédrales, die tijdens Kerst feestdagen in veel Belgische steden optreedt.
Luc PETIT is een echte goochelaar in de podiumkunsten. Hij combineert alle disciplines en de meest innovatieve technische middelen. Elke show verrassent het publiek, met altijd een uitzonderlijke artistieke en menselijke benadering.

Prijzen
Promotie*
KINDEREN ONDER 4 JAAR**

GRATIS

GRATIS

KINDEREN TUSSEN 4 EN 13 JAAR

20€

15€

TUSSEN 14 EN 20 JAAR

25€

20€

VOLWASSENEN VANAF 21 JAAR

40€

35€

*Promotie geldig tussen Juli en 17 Augustus 2018

**Voor de kinderen die minder dan 4 jaar oud zijn, is het noodzakelijk een ticket te bestellen en te printen

We kondigen aan dat we zitten VOL !

Voor 30€ of 45€ extra per persoon, geniet van de shows in betere condities met de Pass Féerique of Pass Confort

Die pas kan alleen geboekt worden bij de aanloop van tickets