– ETEN –

We ontvangen originele foodtrucks met een verscheidenheid aan gerechten. Dit jaar zullen ze talrijker zijn om alle hongers te stillen.

– DRINKEN –

U kan drankjes krijgen in een van onze klassieke bars (bier, wijn en frisdranken) of speciale dranken (bubbels & wijn en andere specialiteiten).

Ingang & Parkings

ONZE PARKINGS

De parking van de Orangerie, gelegen direct naast de ingang van de Orangerie van het Kasteel, biedt u een optimale toegang tot de festiviteiten. Om er te parkeren, kan u zich de “ORANGERIE PARKING PASS” aanschaffen voor een bedrag van 20€, via ons online ticketkantoor.

“ORANGERIE PARKINGPAS” KOPEN

Op de omliggende velden worden gratis parkings ingericht.

Aandacht :

     • eenmaal ter plaatse noteer het nummer van de parking waar u parkeert
     • denk aan een zaklamp om uw auto op het einde van de avond terug te vinden

     Het toegangsplan zal kort voor het spektakel meegedeeld worden.

     NB: In het kader van de Féeries de Beloeil, informeren de organisatoren u dat uw voertuig de parkeerplaats zal moeten verlaten vóór zondag 16/08/2020 01:00 uur. Daarna zal uw voertuig door een takelwagen weggesleept worden op uw kosten. 

Wat de parkeerfaciliteiten betreft, worden er parkeerplaatsen beschikbaar gesteld in de omgeving van het Kasteel. De toegang tot deze parking is strikt voorbehouden aan personen met een geldige parkeerkaart. Om hen het beste onthaal te verzekeren, wordt aan de PMB vriendelijk gevraagd hun aankomst aan te kondigen door contact met ons op te nemen via het adres info@nocturnales.be
Het ingangsplan wordt kort voor het evenement meegedeeld.

RUE DU CHÂTEAU 11, 7970 BELOEIL

BELGIË

Programma

Opening van de poorten van het kasteel om 16u

Afsluitend vuurwerk rond 23u30

Het planning wordt binnenkort meegedeeld.
Opgelet: het park zal voor het evenement gesloten zijn.

We herinneren u eraan dat volgende voorwerpen verboden zijn op de site: picknick, glasflessen, honden, wapens, explosieve, brandbare of vluchtige stoffen, gevaarlijke, scherpe, stompe voorwerpen, , vloeibare en niet-drinkbare gels van meer dan 100 ml, drones, lasers, rugzakken en grote koffers (> 45 cm hoogte), elk voorwerp dat als gevaarlijk kan worden beschouwd.Prospectie, klantenwerving en verspreiding van flyers zijn eveneens verboden op de site.

Iedereen die de site van Beloeil betreedt, moet voorzien zijn van een gedrukt ticket.
Ook voor kinderen onder de 4 jaar, zelfs als ze gratis toegelaten worden, moeten tickets worden gereserveerd en afgedrukt.
>Conform artikel 1148 van het Burgerlijk Wetboek, zijn spektakeltickets voor voorstellingen die geheel of gedeeltelijk zijn geannuleerd, niet terugbetaalbaar of vervangbaar als gevolg van een geval van overmacht of een toevallige gebeurtenis.

We vragen u waakzaam te zijn over uw kinderen en altijd dicht bij hen te blijven. Kinderen vallen onder de exclusieve verantwoordelijkheid van hun ouders en/of begeleidende personen.
U kan niet alle spektakels ontdekken. We adviseren u dus een beetje tijd te nemen om uw traject te organiseren. Voor een vlot verloop van de spektakels en uit respect voor de artiesten, vragen we u 15 minuten voor aanvang van de spektakels aanwezig te zijn.

Het ontmoetingspunt voor alle verloren gelopen kinderen bevindt zich bij de hulppost, naast de hoofdingang.

We vragen u goed op uw zakken en persoonlijke bezittingen te passen. In geval van diefstal of verlies van een voorwerp, wijzen de organisatoren elke verantwoordelijkheid af.
We nodigen u ook uit waakzaam te zijn bij de vijvers en poelen. We wijzen elke verantwoordelijkheid af in geval van een val in het water.